[Dôchodkové, zdravotné a nemocenské poistenie] - Kaderová, Andrea
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom bolo poskytnúť študentom a odbornej verejnosti vedomosti z oblasti dôchodkového a nemocenského poistenia zakladajúce sa na aktuárskej matematike.