Manažment bezpečnosti podnikových informačných systémov - výsledky prieskumu - Juriková, Benita, 1973-
Riadenie bezpečnosti informačných systémov v malých a stredných podnikoch Slovenskej republiky. Hrozby ohrozujúce bezpečnosť informačných systémov. Prekážky presadzovania bezpečnostných opatrení v oblasti IS/IT z pohľadu riadiacich pracovníkov podnikov.