Sociálne média ako prostredie marketingovej komunikácie firmy - Murár, Peter
Sociálne médiá ako priestor marketingovej komunikácie. Spôsob fungovania sociálne orientovaných webov. Nový marketingový model podľa Johna Jantscha, 4C: content-context-connections-community. Špecifíká sociálnych médií a marketingovej komunikácie.