Adaptácia medzinárodného marketingu na lokálne trhové podmienky - Nemečková, Soňa
Medzinárodný marketing a prispôsobovanie marketingového mixu na miestne trhové podmienky. Sociálno-kultúrne rozdiely, ktoré ovplyvňujú voľbu medzi adaptáciou na miestne podmienky a štandardizáciou marketingu. Možnosti lokálneho prispôsobovania.