Trendy v zavádzaní ERM - Rajčáni, Branislav
Súčasné trendy v oblasti zavádzania programov pre podporu riadenia podnikových rizík. Výstupy prieskumov globálnych lídrov, ktorí sa zameriavajú na podnikové poradenstvo v oblasti manažmentu rizík.