Odhad alternatívnych mier efektívnosti v DEA modeloch - Furková, Andrea, 1975-
Tradičné modely DEA (Data envelopment analysis). Vstupovo orientovaný DEA model - technická efektívnosť. Výstupovo orientovaný DEA model - technická efektívnosť. Rozšírenia tradičných DEA modelov. Nákladová a alokovaná efektívnosť v DEA modeloch. Efektívnosť tržieb. Efektívnosť zisku. Kvázi fixné vstupy a efektívnosť v krátkodobom horizonte.