Vysokoškolská príprava študentov na manažérsku spôsobilosť - Porvazník, Ján
Prečo je potrebné, aby študenti VŠ boli pripravovaní na zvládanie manažérskej spôsobilosti. Základné piliere manažérskej spôsobilosti - sociálna zrelosť, odborná zdatnosť, praktická zručnosť. Motivácia študentov k zvládaniu manažérskej spôsobilosti. Didaktický, sokratický a facilitatívny prístup k vzdelávaniu na univerzitách. Model O-PATSM a jeho využívanie pri príprave VŠ študentov na manažérsku spôsobilosť.