Podniková kultúra a interná komunikácia v multikultúrnej spoločnosti - Sloboda, Martin
Interná komunikácia a firemná kultúra v multikultúrnej firme. Charakteristika multikultúrnej firmy a firemnej kultúry. Druhy komunikáce na pracovisku. Problémy v komunikácií a ako ich treba riešiť.