PC a didaktický softvér vo vyučovaní matematiky na EU v Bratislave - Simonka, Zsolt, 1974-
Aktuálne využívaná softvérová podpora vo vyučovaní matematických predmetov na Katedre matematiky EU v Bratislave. Súčasťou príspevku je stručná charakteristika týchto programových balíkov, resp. prostredí s popisom oblastí ich využitia so zameraním na prostredie MS Excel, ktorého využitie vo výučbe predmetov Matematika B a Finančná matematika 1 aj názorne autori demonštrujú.