Techniky indukcie viacintervalového univariantného testu v klasifikačných úlohách - Krauspe, Kamil
Charakteristika indukcie. Klasifikačná trieda, klasifikačný model. Cieľom príspevku je bližšia analýza možnosti univariantného testovanie domén numerických atribútov. Motivácia. Techniky, zložitosť techník. Problém rozdelenia numerickej domény do viacerých intervalov riešia viaceré v súčasnosti známe metódy a techniky.