Nové pravidlá medzinárodného dodania hmotného tovaru - INCOTERMS 2010 - Valachovičová, Viktória
Stručné predstavenie nových pravidiel INCOTERM R 2010. Najprv sú špecifikované komplexne, následne sú analyzované jednotlivé doložky. Možnosti a perspektívy aplikácie INCOTERMS R 2010 v železničnej preprave.