Fresh logistika: neprerušiť teplotný reťazec - Brezovský, Jozef
Logistika čerstvého tovaru ako je ovocie, zelenina, mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky. Chladené sklady. Požiadavka pružnosti v distribúcii. Využívanie moderných technológií na zlepšenie skladových priestorov. Platnosť normy International food standard logistics (IFSL). Hľadanie možnosti úspor a optimalizácie. Vozový park nastavený na konkrétnu zákazku.