Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor - základ harmonizácie účtovníctva subjektov verejného sektora - Kršeková, Marianna
Informácia o zámeroch a cieľoch dizeratačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 18. júna 2010.