IT manažér: osobnosť, znalosti a dobrá orientácia - Brezovský, Jozef
IT manažér - jeho pracovné schopnosti, požiadavka na vzdelanie, odborné znalosti. Schopnosť komunikovať v cudzom jazyku. Skĺbenie odborných a manažérskych skúseností. Náplň práce IT manažéra. Odmeňovanie IT manažéra.