Európska integrácia - problematika menovej politiky - Baka, Zoltán
Vývoj európskej integrácie a zdôvodňujúce tendencie vedúce k tejto integrácii. Problematika integrácie v menovej oblasti a etapy hodnotenia jej aktuálneho stavu. Vytvorenie spoločného trhu, menová a politická únia.