Planning Information Processing along the Supply-chain: a Socio-technical View - Grabot, Bernard
Plánovanie dodávateľského reťazca vo výrobe. Prípadové štúdie z leteckého a automobilového priemyslu. Veľké a malé spoločnosti. Koordinácia v plánovaní ako socio-technický proces. Konflikty, koordinácia, snahy o zdokonalenie.