Trendy dočasné pracovní neschopnosti v České republice od počátku 90. let - Gobyová, Jana
Legislatívne opatrenia v oblasti nemocenského poistenia. Počet prípadov dočasnej pracovnej neschopnosti na 100 nemocensky poistených osôb a priemerné trvanie jedného prípadu. Priemerné percento pracovnej neschopnosti. Štandardizácia a dekompozícia ukazovateľov pracovnej neschopnosti v rokoch 1997-2007.