Vývoj zájmu o studium na vysokých školách se zaměřením na odloženou poptávku - Konrádová, Jitka
Zmapovanie vývoja záujmu o štúdium na vysokých školách v akademických rokoch 2001/02 až 2009/10. Uchádzači o štúdium na vysokých školách. Podiel prihlásených, prijatých a zapísaných na VŠ z celkového počtu maturantov. Počty prihlásených na VŠ podľa typu a formy štúdia. Úspešnosť uchádzačov v prijímacom konaní na VŠ. Záujem o jednotlivé študijné odbory. Rodová a veková štruktúra uchádzačov. Veková štruktúra prihlásených na VŠ na dištančnú a kombinovanú formu štúdia.