Komplexní přístup k efektivnosti podnikatelských projektů - Konečný, Miloš
Rozbor efektívnosti ako nástroja rozhodovania o projekte. Štrukúra obsahu rozboru efektívnosti projektu. Kritéria efektívnosti podnikateľského projektu. Kritériá konkurenčnej schopnosti rastom užitočnosti výrobku. Kritériá času. Finančné kritériá.