Faktory vzniku bilančných podvodov - Husárová, Stanislava
Pojem podvod. Činitele, ktoré ovplyvňujú vznik podvodu, pôsobenie. Preventívne a detekčné prístupy proti existencii bilančných podvodov. Technické prístupy, ktoré napomáhajú pri preventívnych a detekčných prístupoch bilančných podvodov.