Kakao zhorklo - Debnár, Milan
Nárast ceny kakaa na svetových komoditných burzách na 33 ročné maximum. Príčina zdraženia kakaa - politika Pobrežia Slonoviny. Zastavený vývoz plodiny. Následné embargo Európskej únie na dovoz kakaa z tejto krajiny. Ako sa so zdražením vysporiadajú výrobcovia.