Príčiny nezamestnanosti v Slovenskej republike v období finančnej krízy - Veselovská, Stanislava, 1957-
Vývoj nezamestnanosti v SR od reálneho nástupu globálnej finančnej a hospodárskej krízy. Analýza príčin vzniknutej nezamestnanosti a názory na aktuálne riešenie tejto problematiky v Slovenskej republike.