Vzdělávání jako standard i nutnost - Beránková, Kateřina
Dôležitosť firemného vzdelávania v Česku. Vzdelávanie interné a externé. Programy ušité na mieru. Vzdelávanie ako investícia. Možnosti ponúka i EÚ.