Vybrané nejnovější trendy ve vzdělávání a rozvoji zaměstnanců - Čapková, Anna
Trendy vo vzdelávaní - zavedenie cross-trainingu alebo rozvoj multiskillingu, rozvoj schopnosti vodcovstva, meranie návratnosti investícií do rozvoja a vzdelávania, zavedenie just-in-time vzdelávania, diverzifikácia foriem výuky.