Alternatívne metódy hodnotenia podielových fondov - Gajdošová, Katarína
Metódy hodnotenia podielových fondov z viacerých alternatívnych hľadísk. Spojenie rôznych koncepcií hodnotenia fondov a ich aplikácia v praxi tak, aby bola prístupná investorovi. Metóda hodnotenia fondov aplikovaná na vybrané české a slovenské fondy.