Systémy publikovania obsahu na digitálne platformy - Miklošík, Andrej
Systémy využívané vo vydavateľských domoch. Pokrytie procesu publikovania na všetky platformy - webové stránky periodík, blogy, PR články, tablety, mobilné plaformy. Jednotný systém podporujúci digitálne publikovanie.