Priame zahraničné investície v strednej a východnej Európe - Gallová, Zuzana
Prílev priamych zahraničných investícií do krajínách SVE a ich vývoj v rokoch 1990-2009. Pozitívne vplyvy PZI , ktoré vedú k efektívnejšiemu fungovaniu podnikov a ich ekonomickému rastu. Vývoj PZI vo vybraných odvetviach regiónu SVE.