Inovácie marketingu územia - Hromada, Martin
Inovatívnosť prístupu k marketingu územia ako faktora úspechu v čase hospodárskej krízy. Modifikácia marketingového mixu. Podmienky pre aplikáciu inovatívnych riešení regiónov Liptov, Orava a Turiec. Problémy pri aplikovaní inovácií v týchto regiónoch.