Economic crime in the Czech Republic in comparison with selected European countries - Fichnová, Radana
Prezentácia výsledkov Globálneho prieskumu hospodárskej kriminality v Českej republike v porovnaní s vybranými krajinami Strednej a východnej Európy a priemerom z vybraných krajín Strednej a východnej Európy.