Reporting, meranie a medzinárodné štandardy v oblasii spoločenskej zodpovednosti firiem - Jurišová, Vladimíra
Formy reportovania a merania spoločenskej zodpovendosti firiem. Meranie výkonu firmy a meranie prínosu spoločensky zodpovedného podnikania. Medzinárodné normy, štandardy a nástroje merania spoločenskej zodpovednosti podnikov.