Veltrhy a výstavy v marketingové strategii firem - Klasová, Jana
Veľtrhy ako marketingový nástroj a ich využitie v rámci propagácie firiem. Stratégia uzatvárania nových obchodov a predstavovanie noviniek. Udržovanie vzájomných vzťahov so všetkými cieľovými skupinami.