Vymedzenie procesných prvkov talent manažmentu - Kormancová, Monika
Opodstatnenosť práce s talentom zamestnancov. Systematické zapracovávanie a dlhodobé plány organizácie. Rozpracovanie talent manažmentu do jednotlivých procesných prvkov. Zapojenie talentu riadiacich pracovníkov a zamestnancov v procese dosahovania vytýčených cieľov.