Zvyšování konkurenceschopnosti firem - návrh inovačního procesu - Heralecký, Tomáš
Problematika inovačného manažmentu malých a stredných podnikov. Návrh inovačného procesu, ktorý znižuje riziko pri realizácii inovačných aktivít.