Tradiční témata teorie růstu nové politické ekonomie na přelomu 20. a 21 století - Kouba, Luděk
Vývoj teórie rastu novej politickej ekonómie na prelome 20. a 21. storočia. Postavenie teórie rastu novej politickej ekonómie v rámci súčasnej sociálno-ekonomickej teórie rastu.