Pozitíva a negatíva pôsobenia nadnárodných spoločností - Uváčiková, Lucia
Pôsobenie nadnárodných spoločností v hostiteľských krajinách. Pozitívne a negatívne efekty, ktoré sprevádzajú ich príchod a dominanciu v národných ekonomikách. Využívanie transferových cien zo strany nadnárodných spoločností. Sociálne dôsledky a ich presúvanie na národné vlády.