Strategické plánovanie podniku a aplikácia inovačného prístupu - Varmus, Michal
Strategické plánovanie, práca so stratégiou a inovačné prvky. Vrcholový manažment a stanovenie strategických cieľov. Rôzne prístupy tvorby a problematika inovačnej stratégie. Definície stratégie podľa Chandlera a Hittmára.