Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia za rok 2010 - Földesová Motajová, Zuzana
Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia sú povinní vykonať všetci poistenci, ktorí boli počas uplynulého roka čo len jeden deň samostatne zárobkovo činnou osobou. Uvedeným osobám nie je možné „odpustiť“ ročné zúčtovanie, pretože výšku svojich príjmov priznávajú, a teda výpočet skutočného poistného za uplynulý rok robia až v tomto zúčtovaní