Cezhraničné reorganizácie z pohľadu dane z príjmov v SR a európskeho práva - Balogová, Katarína
Druhá časť článku z cyklu „Cezhraničné reorganizácie z pohľadu dane z príjmov v SR a európskeho práva“ rozoberá uvedenú problematiku z pohľadu sekundárneho európskeho práva.