Inkubátory pre začínajúcich podnikateľov - Hudáková, Ivana, 1976-
Čo je podnikateľský inkubátor. Ciele podnikateľských inkubátorov. Implementácia metódy "research-based-spin-off". Podnikateľské a technologické inkubátory na Slovensku. Rozdiel medzi podnikateľským a technologickým inkubátorom.