Som obeťou šikany na pracovisku. Čo s tým? - Ritomská, Mária
Prvé prejavy šikany na pracovisku môžu byť veľmi málo čitateľné, celkom nenápadné. Kde vznikajú útoky mobbingu. Následky mobbingu. Ako bojovať s mobbingom.