Trh sa dáva do pohybu
V energetike sa v roku 2010 začali hýbať stojaté vody - liberalizácia v obchodovaní s energiami i uvoľnenie podpory pre alternatívnych výrobcov môžu odberateľom len prospieť. Na Slovensko prichádza solárna energia.