Zákon č. 105/2004 Z.z. o spotrebnej dani z liehu ... - Cingelová, Zuzana
Zákon č. 105/2004 Z.z. o spotrebnej dani z liehu a o zmene a doplnení zákona č. 467/2002 Z.z. o výrobe a uvádzaní liehu na trh v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 474/2009 Z.z.