Maslowova pyramída potrieb - Homoľa, Lukáš
Americký psychológ Abraham, H. Maslow a jeho zistenia o motívoch ľudskej činnosti. Moderné teórie pracovnej motivácie podriadených. Rozhodovacie právomoci, školenia a tréningy. Maslowova pyramída hodnôt v manažérskej praxi.