Recenzia knihy Štefana Marsinu: Projekt ako nástroj implementácie podnikovej stratégie - Tóth, Miroslav, 1961-
Stručný popis monografie - učebnice, ktorá rozširuje vedomosti z oblasti strategického manažmentu. Učebnica je rozdelená do piatich kapitol.