Fyzioterapia a telesná kultúra - Albert, Matúš
Životný štýl, negatívne a pozitívne faktory ovplyvňujúce naše zdravie. Pozitívna bilancia vysokej kvality života. Prevencia ochorení ako výsledok edukácie občanov. Efektívne ovplyvňovanie správania jedinca.