Vízia a tvorba vízie vo vybranom odvetví - Hudáková, Ivana, 1976-
Vízia predstavuje stav alebo určitý obraz, ktorý má človek, keď sa zamýšľa nad budúcnosťou a má určené ciele, ktoré sa snaží dosiahnuť. Tvorba vízie, jej vznik a aktualizácia, komunikácia s víziou, jej realizácia vo vybranom odvetví.