Kvalita a bezpečí ve zdravotnickém zařízení - Cetlová, Lada
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) sa od roku 2004 zaoberá problematikou bezpečnosti zdravotnej starostlivosti. Možnosti prevencie poškodzovania pacientov pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Bezpečnostné ciele doporučené WHO, EÚ a Ministerstvom zdravotníctva ČR.