Poznámky k manažmentu kvality v zdravotníckych organizáciách - Chmelík, Bohumil
Kvalita v rezorte zdravotníctva sa stala súčasťou zdravotníckej starostlivosti a manažérstva zdravotníckych organizácií. Tri stupne štúdií kvality: štruktúra, proces, výsledok (A. Donabedian). Indikátory kvality (benchmarking) a štandardné diagnosticko-liečebné postupy (quidelines).