Význam edukačného procesu v prevencii rizikových faktorov civilizačných ochorení - Novotný, Jozef
Civilizačné ochorenia v dnešnej dobe. Implementácia komplexného preventívneho programu. Globálna stratifikácia rizikových faktorov ako špecifická výzva (conditio sine qua non) do budúcnosti. Ošetrovateľstvo a jeho úloha v prevencii i edukácii pacientov/klientov.