Úloha ošetrovateľstva a edukácie v prevencii návykových látok - Stančiak, Jaroslav
Návykové látky ako globálny spoločenský problém. Úloha ošetrovateľstva v komplexnej starostlivosti, terapie i edukácie. Definovanie závislosti podľa Svetovej zdravotníckej organizácie. Národný program boja proti drogám. Protidrogová prevencia a zákony.